Ledarskapsutveckling som får ledare att gå från att veta till att göra

Med N’GAGER utmanas ledare till övning och handling – oavsett typ av ledarskapsutbildning eller ledarskapsutveckling.

Varför N’GAGER för Ledarskapsutveckling?

Ladda N'GAGER med ledarkriterier, utbildningsmaterial eller annat valfritt innehåll och utmana ledare att träna sitt ledarskap.
Belönar goda beteenden och får era ledare att göra mer av det ni vill att de ska göra.
Tar temperaturen på era ledare med valfria frågor vid valfria tidpunkter.
Visualiserar vad som görs och inte görs och av vilka, för att se var ledarskapet behövs som allra mest.
mobil_ngager

Att utveckla ledare är ingen enkel uppgift. Det handlar dels om att utveckla själva ledarskapet i individen, men också om att utveckla det på ett sätt som passar in i din organisation.

Alla organisationer är inte skapta lika, och initiativ för ledarskapsutveckling måste reflektera detta. Initiativen måste ju trots allt inte bara passa in i din organisation, utan föra den närmare mot de mål ni satt upp. Skalar man bort de yttre lagren och tittar på kärnan, så är det nämligen just detta som blir kvar: en önskan att få människor att må och prestera bättre tillsammans – i nämnd ordning.

Ledningsgrupper över hela världen fokuserar nu på att platta till organisationen. Hela 89% utvecklar ledarskapet och 86% kulturen – som en direkt konsekvens av digitaliseringen. Och 84% ser engagemanget i organisationen som en nyckelfråga. Det moderna ledarskapet måste kunna hantera detta. Om du funderar, ställ dig frågan; I vilken grad (0-100) är vårt ledarskap redo för en framtid med konstant förändring? Om du känner att ni ligger för lågt, är det dags att agera nu. För härifrån och framåt kommer det gå snabbt.

Vi kan ledarskapsutveckling och hjälper organisationer att driva sin utveckling snabbare – allt med hjälp av N’GAGER.

Pris från

195 kr

per månad och användare

Ett mail med instruktioner skickas inom kort. Ingen bindningstid, inget kreditkort.