';

Läs mer här…

Ledarskapsutveckling

Med våra 80 ledarskaps- och kulturresor de senaste 4 åren visar ett tydligt mönster. De mest framgångsrika väljer sin kultur och lever ett ledarskap som är väl valt för att ta dem dit. Vi använder olika ord, men i grund och botten landar de flesta ned i samma fem kriterier.

Ett nytt sätt att utveckla ledare

En ny tid kräver ett nytt ledarskap, samtidigt som tiden för att gå på kurs sällan finns i kalendern.

Vi har samlat erfarenheten ifrån tjugofem år av ledarskapsutbildning / ledarskapsutveckling och placerat det i N’GAGER och ger samtidigt en möjlighet för våra partners, såväl som för slutkunder att lägga in sitt egna material – och med detta forma sin egen ledarskapsutbildning.

N’GAGER gör att ledare kan lära när tid finns, med vardagen och verkligheten som redskap. Med N’GAGER finns ledarskapsutvecklingen i din telefon, surfplatta eller på datorn. Ni kan följa hur nya beteenden och förmågor utvecklas, följa stämningen i organisationen, ge ledare ett forum att samarbeta i och se var det största behovet av fysiskt stöd faktiskt finns. Så att ni kan rikta ert fokus just där, just då.

Apps

Se en kort demonstration

De fem hörnstenarna i ett modernt ledarskap

Trygghet & Tillit

I en tid där digitalisering och förändring är konstanter finns det ett stort behov av att bygga trygghet och tillit i organisationen. Personer som känner sig trygga vågar flytta sig utanför komfortzonen och utvecklas. Vi har fyllt N’GAGER med innehåll och utmaningar perfekta för ändamålet.

Engagemang

I Sverige är endast 16 procent emotionellt engagerade på jobbet. Organisationer med ett högre engagemang upplever högre produktivitet, lägre kvalitetskostnader, lägre sjukfrånvaro och är mer lönsamma. Engagemang är utan undantag det område där de kunder vi möter söker lösningar idag – via ledarskap och kulturutveckling.

Samarbete

Globalisering ökar takten och vi måste bli snabbare och starkare som organisationer. Borta är den tid då en individ kunde lösa pusslet, vi måste istället bli snabbare, smartare och starkare – tillsammans. Våra kunder strävar alla efter nya former av samarbete, tvär-funktionellt och gränsöverskridande.

Innovation & Förändring

Dagens företag har ett högt tempo när det kommer till förändring och innovation. I alla organisationer kommer då rädslan för förändring att driva motstånd. De bästa i klassen uppgraderar sin kultur för att hantera förändring som en konstant, samtidigt som de bygger ett starkt samarbete inom organisationen.

Affärsmannaskap

Våra kunder vill ha mer affärer. Vem vill inte det? Vägen går ibland genom försäljning och kundservice, med N’GAGER integrerad i CRM-systemet eller i Call Center-lösningen. Men oftare hjälper vi att driva affärer genom att förändra hela organisationen till en mer kundorienterad, med känslan av stolthet och glädje för att driva affärer.

Kontakt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.