';

Action Learning

Med N’GAGER Learning Management får alla organisationer en möjlighet att sätta lärandet i system på ett extraordinärt enkelt sätt. Konsumera innehåll, agera, reflektera och lär med verkligheten som bästa redskap!

Boka en demo

Action Learning

Med N’GAGER Learning Management får alla organisationer en möjlighet att sätta lärandet i system på ett extraordinärt enkelt sätt. Konsumera innehåll, agera, reflektera och lär med verkligheten som bästa redskap!

Varför?

Idag har vi inte tid att gå på kurs i dagar, inte ens timmar. Vi vill uppgradera vår kunskap, inom det område vi behöver, när vi behöver det och i små, små portioner. Idag kallas detta för Micro Learning, Nano Learning eller ännu mer trendigt Bit-Sized Learning

Hur?

Dra och släpp valfritt innehåll in i relevanta kategorier och aktiviteter och ge din organisation snabb och direkt access – där det behövs, när det behövs. N’GAGER är dessutom fylld med material runt ledarskaps- och kulturutveckling, som kan komplettera ert egna innehåll om ni vill.

Vad?

Med N’GAGER får chefer och medarbetare möjligheten att konsumera innehåll, agera, reflektera och lära i vardagen och verkligheten. Med de sociala funktionerna delas erfarenheter och kunskap inom teamet. Allt samman med N’GAGERs unika Gamification-funktionalitet.

En ny tid med nya förutsättningar

Det var inte länge sedan vi skickade organisationen på kurs, i flera dagar, kanske en hel vecka. Människor kom hem och glömde, enligt forskningen, upp mot 85 procent av vad de lärt sig redan efter 48 timmar. Bortkastade pengar, men också dagar som få kan eller vill lägga idag. I den digitala världen seglade då LMS-systemen upp som lösningen på alla problem, men lika många föll handlöst eftersom lärandet inte var motiverande eller så lättillgängligt som användarna förväntade sig.

Idag har vi inte tid att gå på kurs i dagar, inte ens timmar. Vi vill uppgradera vår kunskap, inom det område vi behöver, när vi behöver det och i små, små portioner. Kärt barn har många namn, idag kallas detta för Micro Learning, Nano Learning eller ännu mer trendiga Bit-Sized Learning.

Marknadens modernaste plattform

N’GAGER är utvecklad för precis detta och med kraften ifrån Action Learning-metodiken kan ni låta användarna konsumera innehåll av olika slag, därefter agera och praktisera utifrån det och reflektera över resultatet – allt i ett ultra-enkelt gränssnitt.

Dra och släpp valfritt innehåll in i relevanta kategorier och aktiviteter och ge organisationen snabb och direkt access till det där det behövs, när det behövs, Och med N’GAGERs kraftfulla Gamification-funktionalitet motiveras användarna till att ta steg för steg framåt.

Via de sociala funktionerna kan användarna dela tankar, frågor, idéer och goda exempel – via text, bild och video och parallellt kan ni löpande följa hur lärandet växer i organisationen via Dashboards.

Hur mycket kostar N’GAGER?

Ange antal ledare och medarbetare och välj därefter startpaketet Action Learning.

GET STARTED

0$

Tack, vi återkommer till dig inom kort!

Startpaket

Employee Pulse (29 kr/anv)

Inklusive Pulse, Social Collaboration, Gamification

Learning Management (29 kr/anv)

Inklusive Content Distribution & Action Learning, Quiz, Social Collaboration och Gamification

Performance Management (39 kr/anv)

Inklusive Performance, Targets & Actions, Feedback och Social Collaboration & Interaction

Du behöver välja ett paket före du går vidare...

NÄSTA STEG

Välj extra funktionalitet


Bit Sized eller Micro Learning med hjälp av den välkända metodiken Action Learning.


Möjligheten för alla användare att be om feedback, ge varandra feedback och få tillbaka och agera ifrån det.


Med nyhetsflödet kan användare interagera och sprida idéer och energi via video, bild och text. Chattfunktionen möjliggör snabbmeddelanden mellan individer och grupper.


Ger ledare möjligheten att sprida information eller publicera fokusområden för sina team, med länkade videoklipp eller annat innehåll.


Driv innovation med en digital förslagslåda eller låt människor lyfta hinder som hindrar utvecklingen.


Pulsmätningar ersätter idag äldre former av medarbetar-attitydmätningar med enkla frågor av vilken typ som helst, när som helst.


Engagera människor med hjälp av enkla men kraftfulla quiz-frågor, med länkat material i video, webb eller PDF-format.


Placera transformationsresan, onboarding-processen eller valfria utmaningar i en engagerande Story, som engagerar användaren från kapitel till kapitel.


Hantera interaktionen mellan chef och medarbetare i ett enkelt system, med kraften från hela N'GAGER. Sätt mål och aktiviteter för att nå målen och följ upp löpande.


Driv engagemang med hjälp av mekanismer från spelvärlden. Med virtuella tillgångar, utmärkelser, utmaningar och leaderboards får du en extra motiverande miljö.


Få möjlighet att gräva i beteende-data och se var allt händer. Detta är ett av de mest kraftfulla verktyg som du kan använda, för att driva förändring.


Integrera med i princip alla typer av system och plattformar. Bädda in N'GAGER i andra applikationer eller skapa utmaningar som automatiskt triggas ifrån respektive applikation. Denna inkluderar också integration till Office365 och Windows AD.


Du behöver välja ett paket före du går vidare...

NÄSTA STEG

Användare

Ange antal användare per typ

Du behöver välja ett paket före du går vidare...

NÄSTA STEG

Du förtjänar en rabatt

Våra priser är baserade på totala abonnemangets kostnad. Vi ger också en speciell rabatt till den offentliga sektorn.Du behöver välja ett paket före du går vidare...

NÄSTA STEG

Total kostnad per månad

Den sammanlagda kostnaden är

/månad

Summary

Beskrivning Information Kvalitet Pris
Rabatt :
Totalt :/månad

SKICKA FÖRFRÅGAN